dr. S.A.F. Tulner

Orthopedisch chirurg

BIG-nummer: 19053905001

Dr. Tulner is orthopedisch chirurg/traumatoloog en is naast algemene orthopedie en traumatologie gespecialiseerd in de schouder, knie & elleboog- hand/polschirurgie.

Dr. Tulner studeerde af als arts aan de Universiteit van Amsterdam in 2000. Aansluitend deed hij promotieonderzoek aan de Universiteit Leiden, waarop hij in 2006 het doctoraat in de geneeskunde behaalde. Hij volgde de specialisatie tot orthopedisch chirurg in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam onder leiding van Prof. dr. C.N. van Dijk en in Ter Gooi ziekenhuizen onder leiding van Dr. G.H.R. Albers, Dr. H.M. van der Vis en Dr. A.J.M.S. Vervest. In het laatste jaar van zijn opleiding deed hij een travelling schouder arthroscopie fellowship in België en een travelling schouder & trauma fellowship in Zwitserland.

Na de opleiding tot orthopedisch chirurg volgde Dr. Tulner een fellowship schouder en elleboogchirurgie bij Prof. dr. W.A. Wallace in Nottingham in Groot Brittannië en aansluitend een fellowship schouder en elleboogchirurgie bij Prof. dr. B. Jost in Sankt Gallen in Zwitserland. Hierna heeft hij in Antwerpen gewerkt als resident bovenste lidmaat chirurg waar hij uitgebreide ervaring heeft opgedaan in de hand/polschirurgie. Sinds 1 april 2016 werkt Dr. Tulner als orthopedisch chirurg bij OrthoDirect met aandachtsgebied schouder, knie & elleboog- hand/polschirurgie.

Dr. Tulner is lid van meerdere nationale en internationale wetenschappelijke verenigingen, waaronder the European Society for Surgery of the Shoulder and The Elbow (SECEC). Daarnaast is hij bestuurlijk actief.