info@orthodirect.nl 

(035) 622 83 29

Afspraak maken Verwijzen Medische expertise

Werkwijze

“Wij streven ernaar om iedere client dezelfde dag nog te kunnen behandelen!”

Visie

OrthoDirect gelooft erin dat de zorg zoveel beter kan. Mensgerichter, efficiënter en kwalitatief beter. Met die visie is OrthoDirect opgericht.

OrthoDirect staat voor zinnige en gepaste zorg, waarbij de patiënt centraal staat. Er zijn geen wachttijden. Wij nemen de tijd bij het consult, zodat we een goede en heldere uitleg kunnen geven over de diagnose en de behandeling. OrthoDirect werkt hierbij nauw samen met uw huisarts en fysiotherapeut. Met deze multidisciplinaire aanpak krijgt u op maat gesneden zorg.

Patiënten

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 18:00 uur op het telefoonnummer (035) 622 83 29.

Huisartsen

Wilt u een patiënt verwijzen naar OrthoDirect? Dan verzoeken wij u de patiënt de verwijsbrief mee te geven of via zorgmail te verzenden naar orthodirect@ringamsterdam.nl. Mocht u intercollegiaal willen overleggen, dan kunt u telefonisch contact opnemen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 18:00 uur op het telefoonnummer (035) 622 83 29. U krijgt dan direct de orthopedisch chirurg aan de telefoon.

Wie kunnen worden verwezen: alle orthopedische problemen waarbij u twijfel heeft of deze verwezen moet worden of waarvan u denkt dat orthopedische expertise zinvol is.

Bij verwijzing verdient het de voorkeur dat er voorafgaande aan het eerste consult een röntgenfoto van het betreffende gewricht/lidmaat wordt gemaakt die de patiënt digitaal meeneemt naar het consult. Bij schouders raden wij ook aan vooraf een echografie te laten maken.

Op uw verzoek kan de orthopedisch chirurg bij u in de praktijk langs komen om de patiënt te beoordelen en verdere behandeling in te zetten. Vraagt u hier gerust om indien u dit wenst.

  • Geen wachttijden
  • Meteen langs in uw praktijk
  • Mogelijkheid tot meekijkconsult
  • Korte lijnen, goed bereikbaar, directe terugkoppeling
  • Versterking verschillende disciplines, multidisciplinaire benadering
  • Gepaste en zinnige zorg

Medische expertise

OrthoDirect voert onafhankelijke medische expertises uit. Dit doen wij in opdracht van verzekeringsartsen, medisch adviseurs, register geneeskundig adviseurs, letselschadespecialisten, advocaten en rechtbanken. Uw aanvraag voor een expertise kunt u aan OrthoDirect per post toesturen en voor aanvullende informatie kunt u telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Snel een consult en snel behandeld?
Maak dan nu een afspraak!