Werkwijze

“Wij streven ernaar om iedere client dezelfde dag nog te kunnen behandelen!”

Visie

OrthoDirect gelooft erin dat de zorg zoveel beter kan. Mensgerichter, efficiënter en kwalitatief beter. Met die visie is OrthoDirect opgericht.

OrthoDirect staat voor zinnige en gepaste zorg, waarbij de patiënt centraal staat. Er zijn geen wachttijden. Wij nemen de tijd bij het consult, zodat we een goede en heldere uitleg kunnen geven over de diagnose en de behandeling. OrthoDirect werkt hierbij nauw samen met uw huisarts en fysiotherapeut. Met deze multidisciplinaire aanpak krijgt u op maat gesneden zorg.

Patiënten

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 18:00 uur op het telefoonnummer (035) 622 83 29. U kunt ook een afspraak maken via de afspraak button op de home page.

Huisartsen

U kunt uw verwijzing eenvoudig digitaal verzenden via ZorgDomein

Omdat wij alles in het eerste consult (diagnostiek en behandelvoorstel) willen laten plaatsvinden verzoeken wij de huisarts om een röntgenfoto van het betreffende gewricht/lidmaat aan te vragen. In de spreekkamer hebben wij een echografie machine zodat we meteen een echografie kunnen maken en/of een echografische infiltratie of punctie kunnen uitvoeren. Zo vindt alles in een keer plaats op een efficiënte wijze en hoeft de patiënt niet onnodig terug te komen.

Indien een röntgenfoto niet geïndiceerd is, bijvoorbeeld bij een trigger vinger hoeft u dit natuurlijk niet aan te vragen. Mocht u twijfel hebben dan kunt u contact met ons opnemen.

Mocht u intercollegiaal willen overleggen, dan kunt u telefonisch contact opnemen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 18:00 uur op het telefoonnummer (035) 622 83 29. De dienstdoende orthopedisch chirurg staat u graag te woord.

Wij kunnen ook spreekuur doen in uw praktijk, neem gerust contact op.

  • Geen wachttijden voor consult of operatie
  • Mobiele echografie, diagnostiek en echogeleide injecties/puncties
  • Mogelijkheid tot meekijkconsult
  • Korte lijnen, goed bereikbaar, directe terugkoppeling
  • Versterking verschillende disciplines, multidisciplinaire benadering
  • Gepaste en zinnige zorg

Medische expertise

OrthoDirect voert onafhankelijke medische expertises uit. Dit doen wij in opdracht van verzekeringsartsen, medisch adviseurs, register geneeskundig adviseurs, letselschadespecialisten, advocaten en rechtbanken. Uw aanvraag voor een expertise kunt u aan OrthoDirect per post toesturen en voor aanvullende informatie kunt u telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Snel een consult en snel behandeld?
Maak dan nu een afspraak!