drs. I.M. Takács

Orthopedisch chirurg

BIG-nummer: 69067067101

AGB code: 03306913

Dr. Takács is orthopedisch chirurg en is naast algemene orthopedie en traumatologie gespecialiseerd in kinderorthopedie, heup- en knieprothesiologie en voet/enkel problematiek.

Hij studeerde af als arts aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in 2007. Aansluitend werkte hij als arts bij verschillende ziekenhuizen. In 2011 startte hij de specialisatie tot orthopedisch chirurg in de regio Nijmegen/Arnhem, bij de Sint Maartenskliniek, Rijnstate ziekenhuis en het Radboud UMC.

Na de opleiding tot orthopedisch chirurg is dr. Takács bij het OCON Orthopedische kliniek werkzaam geweest. Hierna volgde dr. Takács 2 fellowships kinderorthopedie in het Máxima Medisch Centrum en het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Hier heeft hij uitgebreid kennis en ervaring opgedaan met algemene kinderorthopedie en meer zeldzamere aandoeningen binnen de kinderorthopedie. Hiermee kan hij patiënten behandelen van jong tot oud.

Daarnaast is hij medisch adviseur voor orthopedische en letselschade zaken. Privé is hij sportief en loopt geregeld hard en besteed hij graag tijd aan zijn gezin.